Арешт антимайданівця «Топаза» продовжено на два місяці

Арешт антимайданівця «Топаза» продовжено на два місяці
Антимайданівець Гнат Кромський

Сьогодні в харківському суді допитали ще одного потерпілого

У вівторок, 19 вересня, Київський районний суд Харкова на засіданні продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою антимайданівцю Гнату Кромському, відомому на прізвисько «Топаз».

«Сьогодні в суді допитали ще одного потерпілого і продовжили вивчати докази. Крім того, суд продовжив запобіжний захід на 60 днів», - повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» в прес-службі прокуратури Харківської області у вівторок.

Наступне засідання суду призначено на п'ятницю, 22 вересня

Як повідомлялося раніше, 25 липня Київський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід для антимайданівця Гната Кромського – «Топаза» до 23 вересня.

Гнат Кромськой підозрюється у скоєнні злочинів за ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 289 («незаконне заволодіння транспортним засобом»), ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 294 («участь у масових заворушеннях, що супроводжувалися погромами, підпалами та знищенням майна»), ч. 1 ст. 110 («посягання на територіальну цілісність України») Кримінального кодексу.

Нагадаємо, харків'янин Гнат Кромськой був членом охорони «Антимайдану» в Маріїнському парку в Києві. Став відомий за позивним «Топаз» після появи в мережі Інтернет відео, знятого в таборі «Антимайдану».

Крім того, слідству стало відомо, що він брав участь у захопленні будівлі Харківської ОДА 1 березня 2014 року, а також брав активну участь у масових заворушеннях навесні 2014 року.

Як повідомлялося, раніше антимайданівець «Топаз» оголосив голодування через умови утримання в СІЗО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: