Аваков не збирається йти у відставку через трагедію в Княжичах

Аваков не збирається йти у відставку через трагедію в Княжичах
Арсен Аваков

Міністр анонсував кадрові та методологічні зміни через події в Княжичах

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що через події в Княжичах він не піде у відставку, але зробить висновки. Про це він повідомив журналістам у четвер.

«Говорять про мою відставку досить давно. Я збираюся робити висновки і робити свою справу. Якщо будуть підстави для моєї відставки, а вона безумовно коли-небудь станеться, я це зроблю. Зараз я робитиму висновки і будемо рухатися далі”, — сказав він.

Крім того Аваков заявив», що через події в Княжичах будуть проведені деякі методологічні зміни в системі правоохоронних органів, крім того, будуть і кадрові зміни. 

Нагадаємо, трагедія сталася в ніч на 3 грудня в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинуло двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши постріли, відмовилися від свого плану із грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 у бік Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Їм буде висунуто звинувачення у скоєнні грабежу і розбою. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Тим часом колеги загиблих у Княжичах працівників Держслужби охорони Сергія Орлова та Євгена Куртева вважають, що у Міністерстві внутрішніх справ подають неправдиву інформацію щодо обставин трагедії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: