Аваков: Учасники пікету під будівлею «Інтера», де сталася пожежа, – колишні бійці ЗСУ

Аваков: Учасники пікету під будівлею «Інтера», де сталася пожежа, – колишні бійці ЗСУ

Особи, які організували в неділю пікет біля будівлі телевізійного каналу «Інтер», раніше служили в 30-й бригаді Збройних сил України

Учасники пікету під будівлею студії «Інтера», де сталася пожежа, в минулому – бійці ВСУ. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає «Інтерфакс».

Особи, які організували в неділю пікет біля будівлі, де розташований офіс компанії «Національні інформаційні системи», що виробляє програми для телевізійного каналу «Інтер», раніше служили в 30-й бригаді Збройних сил України, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Це, в основному, в минулому військовослужбовці 30-ї бригади Збройних сил, які об'єдналися в такому протесті», - сказав він в ефірі телеканалу «1+1».

Нагадаємо, сьогодні у Києві горіла будівля телеканалу «Інтер». Безлад під будівлею «Інтера» починався як мирний мітинг ветеранів АТО. У поліції повідомили, що група осіб, приблизно 20 людей, прийшли до будівлі, встановили туристичні палатки та принесли шини. Згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, «коктейль Молотова». В результаті пожежі в будівлі телеканалу «Інтер» є постраждалі, пошкоджена телестудія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: