Авдіївка восьмий день залишається без газу, Олександрівка – без води

Авдіївка восьмий день залишається без газу, Олександрівка – без води
Авдіївка без газу

Водопостачання Олександрівки планують відновити до кінця сьогоднішнього дня

На Донеччині восьмий день поспіль без водопостачання залишається смт. Олександрівка, без газопостачання – жителі Авдіївки.

Як повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій, станом на ранок 18 червня до централізованого водопостачання підключено усі населені пункти 5 районів, крім смт. Олександрівка, які 10 червня залишились без води внаслідок обстрілів бойовиків.

Здійснюється заповнення системи та резервних резервуарів водою. До кінця доби 18 червня планується відновити водопостачання. Водночас жителі Авдіївки з 7 червня залишаються без газопостачання. Ремонтні роботи підземного газопроводу (діаметр 273 мм), пошкодженого в результаті бойових дій, не проводились у зв’язку з небезпекою для працівників.

Як повідомлялося, 10 червня внаслідок бойових дій у Ясинуватському районі на непідконтрольній території було пошкоджено дві високовольтні лінії електропередач та трансформаторна підстанція, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка забезпечує водою чотири фільтрувальні станції. Без централізованого водопостачання залишилося 72 населених пункти (388 тис. осіб) у 5 районах Донецької області (Покровський, Селидовський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський) та смт. Олександрівка.

Читайте також матеріал: Голова Авдіївки Павло Малихін: Увечері, коли починаються обстріли, патруля ОБСЄ в місті уже немає

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: