Авдіївка залишилася без електроенергії

Авдіївка залишилася без електроенергії
Авдіївка, Донецька область.
Фото: ВВС

Також знеструмлено Донецьку фільтрувальну станцію

Авдіївка (Донецька область) і Донецька фільтрувальна станція знову знеструмлені. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов.

 «Авдіївка та ДФС без світла, АКХЗ на власній генерації. Чекаємо дозволу СЦКК на початок ремонтних робіт», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок бойових дій в районі Авдіївки Донецької області 20 квітня, близько 20:00 була пошкоджена лінія електропередач «Орловка – Колгоспна», 5 населених пунктів залишилися без електропостачання. Жителі Авдіївки були забезпечені електропостачанням, за винятком вуличного освітлення, яке довелося відключити для стійкої роботи системи енергопостачання міста.

Авдіївка (Донецька область) і Донецька фільтрувальна станція знову знеструмлені. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов. "Авдіївка та ДФС без світла, АКХЗ на власній генерації. Чекаємо дозволу СЦКК на початок ремонтних робіт", - йдеться в повідомленні.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/avdeevka-dfs-vnov-obestocheny-1492854074.html

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: