Авто ОБСЄ потрапило під обстріл біля Донецька

Авто ОБСЄ потрапило під обстріл біля Донецька
ОБСЄ на Донбасі

Жоден з членів місії не постраждав

В автомобіль спеціальної моніторингової місії ОБСЄ влучила куля біля лінії зіткнення на північний захід від окупованого Донецька. Про це йдеться у сьогоднішньому звіті СММ ОБСЄ.

Як зазначається, приблизно о 16:50 27 жовтня патруль місії їхав між двома контрольно-пропускними пунктами в контрольованій урядом Мар'їнці, коли почули важкі перестрілки в районі між Мар'їнкою і контрольованою «ДНР» Олександрівкою.

«Близько 17:00, під час подорожі до останньої контрольованої ЗСУ точки перед в'їздом на контрольовану урядом територію і приблизно за 100 м від цього контрольно-пропускного пункту, ті, хто їхав в останньому транспортному засобі конвою з трьох осіб, відчули і почули глухий звук, схожий на прокол у шині», – йдеться у звіті.

Вказано, що СММ повернулася на свою базу в окупованому Донецьку і оглянула транспортний засіб, «знайшовши вхідний отвір в передній лівій арці колеса і кулю (7,62) в блоці циліндрів двигуна». Куля пробила колесо з лівого боку під кутом 90 градусів і пошкодила лінію кондиціонування повітря, додали у СММ ОБСЄ.

«Жоден з членів СММ не постраждав. Спільний центр з контролю і координації (СЦКК) було проінформовано», – зазначили у місії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: