Автомобілісти оголосили свою акцію протесту безстроковою

Автомобілісти оголосили свою акцію протесту безстроковою
Фото: УП

Учасники акції домагаються припинення «репресій» силових структур проти водіїв автомобілів на єврономерах

Акція власників автомобілів на іноземних номерах «За доступне розмитнення кожному українцю» триватиме в Києві в безстроковому режимі.

Про це заявив один із організаторів акції, голова громадської організації «Авто Євро Сила» Олег Ярошевич, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Будемо продовжувати акцію, поки не буде конструктивного вирішення питання», – сказав на прес-конференції 6 вересня.



За даними організаторів акції, у ній бере участь близько 5 тисяч осіб.

Як відомо, в Києві біля Верховної Ради з ранку середи проходить акція власників автомобілів на європейських номерах за легалізацію нерозмитнених авто.

Через неї перекрили рух транспорту біля Верховної Ради і в урядовому кварталі – весь центр столиці вранці опинився у заторах.

Акція доволі добре організована. Її учасники розмахують прапорами і грюкають по бочках.

Серед цілей акції – доступне розмитнення (% вартості авто) на всі автомобілі для всіх громадян України, введення простого і доступного механізму легалізації завезених автомобілів (встановлення ставки платежів до бюджету в межах 15-30% вартості авто) і мораторій на дію екологічних норм Євро5 як умови ввезення і реєстрації вживаних автомобілів в Україні.

Крім того, учасники акції домагаються припинення «репресій» силових структур проти водіїв автомобілів на єврономерах і мораторію на дискримінацію до остаточного законодавчого врегулювання питання.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: