Азаров: Допит Януковича зірвала «група неонацистів»

Азаров: Допит Януковича зірвала «група неонацистів»
Микола Азаров

Азаров звинуватив «київський режим» у зриві відеодопиту Януковича

Колишній прем’єр-міністр України Микола Азаров, який втік до Росії, звинуватив «київський режим» у зриві відеодопиту екс-президента Віктора Януковича. Про це Азаров написав на своїй сторінці у Facebook.

«Київський режим зробив усе, щоб зірвати засідання суду», – заявив він.

На його думку, «групи неонацистів, які перебувають під цілковитим управлінням київського режиму, тиснуть на суд, погрожують суддям».

«Про це красномовно свідчить сьогоднішня хамська заява так званого міністра внутрішніх справ Авакова, який заявив, що не виконуватиме рішення суду про вивезення беркутівців на засідання суду», – вважає Азаров.

Нагадаємо, Святошинський райсуд переніс відеодопит екс-президента України Віктора Януковича на 28 листопада.

Янукович пообіцяв, що обов’язково буде 28 листопада о 13:00 на засіданні.

Перед цим у засіданні суду було оголошено перерву через відсутність обвинувачених. 

Як відомо, члени «Правого сектора» блокують виїзд з Лук'янівського СІЗО в Києві, звідки мали везти на допит колишніх співробітників спецпідрозділу «Беркут» на засідання Святошинського районного суду Києва.

Аваков заявив, що правоохоронці не вступатимуть у силовий конфлікт із протестувальниками під Лук'янівським СІЗО, які заблокували вивезення екс-беркутівців до суду за участю екс-президента Віктора Януковича в режимі відеодопиту. 

Екс-гаранта допитуватимуть як свідка у справі розстрілів на Майдані. Сам він у цей час перебуватиме в Ростовському обласному суді.

Російські ЗМІ раніше повідомляли також, що у Ростові-на-Дону в п'ятницю відбудеться прес-конференція Януковича за підсумками його відеодопиту в Святошинському районному суді Києва. Початок заходу заплановано на 18:00 за київським часом.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Адвокат Януковича: Перед допитом Віктор Федорович перебуває у піднесеному настрої»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: