Азаров про знайдені скарби: це провокація, я нічого не крав

Азаров про знайдені скарби: це провокація, я нічого не крав
Скарби Азарова

Азаров має намір через суди добиватися повернення своїх речей

Колишній прем'єр-утікач Микола Азаров заявляє, що знайдені в київській квартирі його дорогоцінні речі – це «провокація київського режиму». Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Чергову провокацію проти мене зробив злочинний київський режим. Безумовно, мета цієї провокації відволікти увагу українців від кривавої трагедії в Княжичах, від грандіозних корупційних схем Порошенка, розкритих депутатом Онищенком, багатомільйонних декларацій тих, хто ще три роки тому в рваних штанях стрибав на Майдані, від провалів в економіці і соціальній сфері», – сказав Азаров.

Він заявив, що не вважає себе винним і не збирається ні перед ким виправдовуватися. «Я ні в кого нічого не вкрав. Жоден суд не визнав мене винним у скоєнні будь-яких злочинів. Навіть сам київський режим за три роки не зумів нічого вигадати проти мене», – зазначив Азаров.

Він має намір через суди добиватися повернення належних йому речей. «Але зараз, після перегляду фотографій, я не зможу підтвердити або спростувати приналежність всіх тих речей, які було показано», – додав Азаров.

Він стверджує, що, наприклад, «Портрет дівчини», що приписують В. Тропініну, бачив уперше в житті і його ніколи у нього не було.

«Наведена київським режимом оцінка вартості вилучених речей розрахована виключно на необізнаність громадськості і є брехнею», – заявив Азаров.

Він додав, що попереду буде «боротьба проти цього режиму і ця провокація не змусить мене опустити руки».

Нагадаємо, у четвер, 8 грудня, у Києві поліцейські виявили квартиру, в якій були цінні речі Миколи Азарова. Попередньо експерти оцінили знайдене у 5 млн доларів. Того ж дня суд наклав арешт на знайдені речі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: