Бенкендорф пояснив, чому пішов з посади голови правління «Інтера»

Бенкендорф пояснив, чому пішов з посади голови правління «Інтера»
Фото svit24.net

Я віддав «Інтеру» 16 років свого життя, і за цей час накопичилося чимало проектів, які роками чекають своєї реалізації – Бенкендорф

Колишній голова правління телеканала «Інтер» Єгор Бенкендорф запевняє, що звільнився з посади за власним бажанням, пише «Детектор медіа».

«Я пішов за власним бажанням. За особистими обставинами... «Інтер» – це моя друга сім’я і мій другий дім. У мене немає та не було конфліктів на каналі, і я з великою повагою ставлюся до всіх, з ким працював. Рішення взяти творчу відпустку виникло не спонтанно – я віддав телеканалу 16 років свого життя, і за цей час накопичилося чимало проектів, які роками чекають своєї реалізації та на які в мене ніколи не залишалося часу. Я безмежно вдячний людям, які оточували мене всі ці роки, повірили в мене, дали мені шанс, щоденно підтримували мене та не давали впасти духом навіть у найскладніші моменти нелегкого телевізійного життя», – зазначив він.

Нагадаємо, з 15 вересня головою правління «Інтера» призначено Катерину Шкуратову замість Єгора Бенкендорфа.

Нагадаємо, 4 серпня на вулиці Щусєва почалася пожежа в будівлі телеканала «Інтер». До пожежі декілька осіб підпалили під офісом телеканала шини і скандували: «Інтер» – агент Москви».

Внаслідок пожежі у будівлі «Інтера» постраждали люди. Зокрема, журналістка телеканала дістала травму хребта під час пожежі. 

За підозрою у підпалі будівлі «Інтера» було затримано 6 осіб, повідомив голова Нацполіції Києва Андрій Крищенко, проте згодом їх відпустили.

5 вересня пікетувальники поставили намети і заявили про безстрокову акцію. Попри ці дії «Інтер» не подав заяву про перешкоджання журналістській діяльності. Тим часом Порошенко доручив Луценку взяти під особистий контроль розслідування щодо «Інтера». 

5-го та 6 вересня пікетувальники почали блокування головного офісу телеканала. Вдень 6 вересня вони призупинили блокування нібито за домовленістю із телеканалом. Проте керівництво «Інтера» спростовує досягнення будь-яких домовленостей із екс-добробатівцями, які протестували під офісом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: