Бенкендорф збирається перейти на роботу у великий європейський медіахолдинг

Бенкендорф збирається перейти на роботу у великий європейський медіахолдинг

Єгор Бенкендорф пішов з посади глави правління телеканала «Інтер» через пропозицію з Європи

Єгор Бенкендорф отримав пропозицію щодо роботи в одному з найбільших медіахолдингів Європи, цим і можна пояснити його бажання піти з поста глави правління телеканала «Інтер».

Про це виданню «Страна.ua» розповів французький бізнесмен і продюсер Омар Арфуш.

«Це не сюрприз для мене, що він пішов з посади. Я ще на початку літа дізнався, що у нього була пропозиція про роботу від однієї з великих європейських медіакомпаній, яка розвивається і змінює своє керівництво. Вони йому запропонували хороший контракт, і він залишив за собою право подумати до вересня. Це європейська медіакомпанія, вона працює по всій Європі, і він з ними вів переговори в Парижі. Я сподіваюся, що Єгор не образиться на мене за те, що я це вам розповів», – зізнався Арфуш.

Сам Єгор Бенкендорф пояснив власне звільнення з посади особистими обставинами, про що написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я пішов за власним бажанням. За особистими обставинами», – зазначив Бенкендорф.

Раніше повідомлялося, що Єгор Бенкендорф після відходу з «Інтера» має намір зосередиться на розвитку нових проектів. Зокрема, у сфері виробництва фільмів.

Єгор Бенкендорф – один з найвідоміших українських медіаменеджерів, син відомого кінорежисера Андрія Бенкендорфа. Обіймав посаду голови правління телеканала «Інтер» з лютого 2013 року.

До цього три роки був генеральним директором «Першого національного», вивів його за рейтингом з третьої десятки до 7-го місця серед усіх українських телеканалів. Раніше займався кінопродакшеном. Був продюсером фільмів «Старики-полковники», «Вітчим», «Хочу дитину», «Випадковий запис».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: