Більшість киян можуть втратити субсидію через борги

Більшість киян можуть втратити субсидію через борги

Якщо отримувачі субсидій реструктуризують або повністю виплатять заборгованості до 15 серпня 2017 року, їм автоматично перепризначать субсидію на наступний період

Понад третина киян, які отримують субсидії, можуть їх втратити через борги.

Про це повідомляє заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

«Із 280 тисяч сімей 98 тисяч втратили право на субсидію у зв'язку із заборгованостями. 280 тисяч домогосподарств – це всі сім'ї-одержувачі субсидії, станом на 1 травня 2017 року», - розповів Поворозник.

Якщо отримувачі субсидій реструктуризують або повністю виплатять заборгованості до 15 серпня 2017 року, їм автоматично перепризначать субсидію на наступний період.

У випадку, якщо субсидіанти не виплатять борги, тоді субсидію їм нарахують на наступний період з дати реструктуризації або виплати боргів та повторної подачі заявки на субсидію.

Ранііше віце-прем'єр-міністр Павло Розенко повідомив, що гроші від монетизації субсидій можуть отримати два мільйони українців, для цього треба звернутися до органів соцзахисту.

В уряді розповіли, що українці можуть отримати гроші за заощаджені субсидії до 1 вересня 2017 року. Також із Нового року уряд створить реєстр отримувачів субсидій.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: