Більшість росіян схвалюють бомбардування Сирії армією РФ, - опитування

Більшість росіян схвалюють бомбардування Сирії армією РФ, - опитування
Сирія після авіаударів Росії

49% респондентів впевнені, що Росії варто продовжувати брати участь в сирійському конфлікті

Більше половини росіян (52%) схвалюють нанесення військово-повітряними силами Росії авіаударів в Сирії. Про це свідчать результати опитування щодо сирійського конфлікту, передає «Левада-центр».

Так на запитання «Як ви ставитеся до нанесення військово-повітряними силами Росії авіаударів в Сирії» 16% росіян відповіли, що цілком позитивно, ще 36% повідомили, що скоріше позитивно, ніж негативно.

У той же час 23% респондентів не змогли відповісти. Близько 20% росіян вважають, що після російських бомбардувань в Сирії ставлення до РФ на міжнародній арені покращилося, 26% відповіли, що ставлення не змінилося, в той же час 36% впевнені, що ставлення країн до Росії погіршилося.

У той же час майже половина респондентів (49%) впевнені, що Росії варто продовжувати брати участь в сирійському конфлікті, 28% вважають, що РФ не потрібно втручатися в те, що відбувається в Сирії, і 24% росіян не змогли відповісти.

Також 48% учасників опитування повідомили про свої побоювання, що нинішнє загострення відносин Росії із Заходом з приводу Сирії може перерости в третю світову війну. Відсутність подібних побоювань зафіксовано у 42 % респондентів.

В опитуванні брали участь 1600 осіб у віці 18 років і старше в 137 населених пунктах 48 регіонів РФ.

Нагадаємо, за прогнозами американських експертів, Путін завдасть удару по Алеппо під час виборів в США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: