Біля кордонів Латвії знову помітили російський військовий корабель

Біля кордонів Латвії знову помітили російський військовий корабель
gordonua.com

Російські військові літаки і кораблі наближалися до кордонів республіки у 2015 році більш як 270 разів, а у 2014 році - понад 250 разів

Російський військовий корабель в черговий раз було помічено поблизу кордону Латвії. Про це повідомляє Delfi з посиланням на Національні збройні сили країни.

«У латвійській виключній економічній зоні за 12 морських миль від територіальних вод НВС сьогодні ідентифікували корабель постачання «Біра» Збройних сил Росії», - йдеться у повідомленні.

За інформацією міністерства оборони Латвії, російські військові літаки і кораблі наближалися до кордонів республіки у 2015 році більш як 270 разів, а у 2014 році - понад 250 разів.

Як відомо, військові кораблі і літаки РФ з початку конфлікту в Україні і загострення відносин між Заходом і РФ дедалі частіше фіксують поблизу повітряних і морських кордонів Балтії. При цьому повітряний і морський простір держав вони не порушують, проте у випадку з літаками йдеться про загрозу для цивільної авіації.

Нагадаємо, Болгарія обурена численними порушеннями свого повітряного простору російськими літаками, заявив міністр оборони країни Микола Ненчев.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: