Біля Майорська відкрили оновлений пункт пропуску

Біля Майорська відкрили оновлений пункт пропуску
Контрольно пропускний пункт на Донбасі

Пропускна спроможність контрольного пункту становить близько 7-8 тисяч осіб та 2 тисяч транспортних засобів на добу

Поблизу Майорська відкрили оновлений контрольний пункт в’їзду-виїзду, перенесений з «Зайцевого». Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.
Сьогодні в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій області відбулося відкриття нового контрольного пункту в’їзду-виїзду «Майорськ». До цього на дорожньому коридорі Горлівка – Артемівськ функціонував КПВВ «Зайцеве».
Загалом пропускна спроможність контрольного пункту становить близько 7-8 тисяч осіб та 2 тисяч транспортних засобів на добу. З метою своєчасного реагування на збільшення пасажиропотоку в КПВВ є можливість для здійснення реверсивного руху.
«Рішення про перенесення КПВВ «Зайцеве» ближче до лінії розмежування було прийняте для більш якісного посилення контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів», – сказано в повідомленні.
Також оновлений пункт пропуску дозволить зменшити можливість проникнення на підконтрольну територію злочинних елементів і ДРГ. Крім того, нове місце розташування КПВВ виведе з сірої зони такі населені пункти, як Зайцеве, Майорськ, Курдюмівка, Одрадівка, Миколаївка, Кодима, що зменшить соціальну напругу і виключить потребу у перетинанні КПВВ жителями цих населених пунктів. Активна фаза робіт про перенесення контрольних пунктів розпочалась близько двох тижнів тому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: