Біля Ради встановили металошукачі, у центр столиці стягнули до 2,5 тис. правоохоронців

Біля Ради встановили металошукачі, у центр столиці стягнули до 2,5 тис. правоохоронців
Фото: Alex Ryabchyn

Крищенко повідомив, що у Києві у вівторок будуть проходити дві великі акції - під Верховною Радою і під Національним банком України

Поблизу Верховної Ради встановили рамки-металошукачі. Вулицю Грушевського наразі перекрили для руху транспорту. Усіх людей, які хочуть пройти в напрямку готелю «Київ» пропускають лише через рамки.

Правоохоронці також перевіряють вміст сумок. На запитання, у чому причина появи рамок, правоохоронці відповіли, що заходи безпеки посилені у зв'язку з проведенням масових акцій.

Як повідомив начальник ГУ НП у місті Києві Андрій Крищенко в ефірі «112 України», для забезпечення правопорядку у центрі столиці під час масових акцій, у яких заявлена участь близько семи тисяч людей, буде задіяно близько 2,5 тисячі правоохоронців.

«Правоохоронців задіяно до 2,5 тисячі. Це разом з військовослужбовцями Національної гвардії», - сказав він.

Крищенко повідомив, що у Києві у вівторок будуть проходити дві великі акції - під Верховною Радою і під Національним банком України.

«Загальна чисельність заявлена цих акцій - до семи тисяч осіб. Правоохоронці обмежили рух по вулиці Грушевського і по вулиці Інститутській. Буде проводитися поверхнева перевірка, інші превентивні заходи, необхідні для забезпечення порядку», - додав він.

З його слів, наразі правопорушень і провокацій не зафіксовано.

«Громадяни збираються, з'їжджаються з інших регіонів держави, все спокійно на теперішній час. Сподіваюся, що акції пройдуть спокійно», - додав він.

Додамо, сотні людей зібралися на столичному Майдані Незалежності після того, як напередодні було анонсовано попереджувальну акцію протесту професійної спілки працівників сфери охорони здоров'я.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада продовжить розгляд судової і пенсійної реформ.

Дивіться також матеріал: Як армія Рабіновича окупувала пятачок біля Нацбанку (фоторепортаж)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: