Бойовики 21 раз обстріляли сили АТО, поранено двох бійців

Бойовики 21 раз обстріляли сили АТО, поранено двох бійців

Від 11:00 години дня терористи активізувалися в районі Бахмутської траси

У понеділок, 19 червня, станом на 18:00 проросійські терористи на Донбасі 21 раз обстріляли позиції українських військових, поранивши двох бійців.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На приморському напрямку вночі бойовики били з 82-мм мінометів по укріпленнях поблизу Павлополя. З гранатометів різних модифікацій, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти гатили по опорних пунктах біля Широкиного, Водяного, Талаківки та Березового. Неподалік Талаківки по українських бійцях цілив снайпер.

На донецькому напрямку загарбники ще до світанку тричі обстрілювали з великокаліберних кулеметів та гранатометів сили АТО в південному передмісті Авдіївки, а вже по опівдні накрили захисників Новолуганського на Світлодарській дузі зі станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також там працював ворожий снайпер.

На луганському напрямку вночі поблизу Станиці Луганської бойовики відкрили вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а згодом загарбники двічі били з гранатометів різних систем по опорних пунктах неподалік Новозванівки. 

Від 11:00 години дня терористи активізувалися в районі Бахмутської траси, кілька разів обстрілявши ЗСУ біля Кримського зі 120-мм і 82-мм міномети та піхотного озброєння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: