Бойовики близько години обстрілювали будинки мирних мешканців Майорська

Бойовики близько години обстрілювали будинки мирних мешканців Майорська

Проросійський бойовик на Донбасі

Обстріл Майорська розпочався вчора близько 23 години

Минула доба у районі проведення АТО не завершилась спокійно. Якщо до 19 години активність російсько-окупаційних угруповань була мінімальною, то ввечері бойовики у звичному режимі почали обстріли українські позицій. 

Про це йдеться у ранковому звіті прес-центру штабу АТО.

Так, чотири рази з різних напрямків, використовуючи гранатомети і великокаліберні кулемети, найманці били по українських укріпленнях в Авдіївській промзоні.

«Крім того, на Донецькому напрямку, під вогонь ворога потрапили опорні пункти ЗСУ біля Зайцевого та шахти Бутівка. А близько 23 години злочинці майже годину зі стрілецької зброї обстрілювали будинки мирних мешканців Майорська», - зазначають у штабі. 

На луганському напрямку наприкінці доби противник двічі відкривав вогонь з 82-міліметрових мінометів у районі Новоолександрівки. Внаслідок цих обстрілів один український військовий отримав поранення. Також випадки застосування бойовиками гранатометів зафіксовані на підступах до Катеринівки і Кримського. 

На приморському напрямку окупанти обстрілювали опорні пункти сил АТО на околицях Павлополя, Широкиного і Лебединського. 

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 18 разів порушили перемир’я. Один український захисник був поранений, однин отримав бойову травму.

«На більшість збройних провокацій ворога наші бійці відповідали щільним і агресивним вогнем зі зброї, не забороненої Мінськими домовленостями», - резюмували в штабі АТО.

«Главком» також повідомляв, що сьогодні о 04.00 Росія направила на Донбас 68-у автомобільну колону з так званою гуманітарною допомогою. Колона везе окупантам близько 750 тонн «гуманітарної допомоги»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: