Бойовики «ДНР» зігнали на мітинг за «націоналізацію» українських підприємств понад 10 тис. людей

Бойовики «ДНР» зігнали на мітинг за «націоналізацію» українських підприємств понад 10 тис. людей

На захід змусили прийти співробітників підприємств міста, профспілкових лідерів та мешканців міста

Керівництво «ДНР» сьогодні в Єнакієво зігнало кілька тисяч людей на так званий мітинг – підтримати «перехід» українських підприємств, що знаходяться на окупованій частині Донбасу під «юрисдикцію» терористів. Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ.

На захід змусили прийти співробітників підприємств міста, профспілкових лідерів та мешканців міста. В руках вони тримали плакати - «Прощавай, Україно!», «Київ, годі грабувати Донбас» та інші.
Сепаратистські сайти стверджують, що у «мітингу» взяли участь близько 10 тис. людей.

Як повідомлялось, ватажки «ДНР» і «ЛНР» Олександр Захарченко та Ігор Плотницький заявили, що так звані республіки введуть зовнішнє управління на підприємствах української юрисдикції і перестануть постачати до України вугілля, якщо Київ не припинить транспортну блокаду Донбасу до початку березня. 

Водночас низка чиновників та експертів стверджують, що заяви терористів - блеф. Так, приміром, Андрій Герус, колишній член Національної комісії з регулювання електроенергетики і комунальних послуг, не вважає, що ці заяви потрібно сприймати серйозно«Вони вже такі погрози робили й раніше. І підприємства, на яких вони ставили своїх керівників, із часом просто закривалися. Такі менеджери, як Захарченко, нічого розумного не зроблять», – серед іншого зазначив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: