Бойовики «ЛНР» відхрещуються від участі у створенні «Малоросії»

Бойовики «ЛНР» відхрещуються від участі у створенні «Малоросії»
«Голова народної ради ЛНР» Володимир Дегтяренко

18 липня ватажок «ДНР» Олександр Захарченко заявив про створення нової держави – «Малоросії» зі столицею в окупованому Донецьку

Бойовики «Луганської народної республіки» заявляють, що не брали участь у переговорах щодо створення «Малоросії». Про це заявив «голова народної ради «ЛНР» Володимир Дегтяренко, передає ресурс бойовиків «ЛИЦ».

За його словами, представники «ЛНР» навіть не були поінформовані про плани щодо створення псевдоутворення. Крім того, Дегтяренко заявляє, що «на даний момент доцільність такого кроку викликає великі сумніви».

«Ми готові обговорити це питання у разі надходження пропозицій. Але, повторю ще раз, це питання не надходило на розгляд», – додав він.

Нагадаємо, раніше ватажок «ДНР» Олександр Захарченко заявив про створення нової держави – «Малоросії».

За його словами, «столицею Малоросії» стає місто Донецьк, а місто Київ залишається «історико-культурним центром без статусу столичного міста». До складу псевдо-утворення також увійде «ЛНР».

Захарченко також додав, що необхідно буде ввести в «країні» надзвичайний стан на три роки. Він також зазначив, що ситуація на Донбасі зайшла в глухий кут, зав'язався такий «вузол, який розрубати вже не можна».

Згодом Євген Марчук прокоментував заяву терориста Захарченка про створення «Малоросії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: