Бойовики «ЛНР» зігнали мітингувати проти ОБСЄ школярів та студентів

Бойовики «ЛНР» зігнали мітингувати проти ОБСЄ школярів та студентів
Завдяки таким акціям ватажки бойовиків мають намір показати спостерігачам ОБСЄ, що мирні жителі нібито виступають проти введення місії на Донбас

Судентів налякали «проблемами зі складанням іспитів» у разі неявки на акцію бойовиків

Бойовики «ЛНР» збирають «мітинг» у Луганську нібито проти розгортання в зоні АТО місії Організації з безпеки та співпраці в Європі. Про це повідомляє ЛІГА.net.

Як заявило джерело видання в окупованому Луганську, «мітинг» почав збиратися о 10:00 на Театральній площі. «Зганяють студентів. Усіма вузами пройшло розпорядження про те, щоб в обов'язковому порядку було «забезпечено кількість» для акції проти поліцейської місії», – розповіло джерело.

За його даними, студентів налякали «проблемами зі складанням іспитів» у разі неявки на акцію бойовиків. Видання зазначає, що інформацію також підтверджено трьома незалежними джерелами.

За даними ЗМІ, завдяки таким акціям ватажки бойовиків мають намір показати спостерігачам ОБСЄ, що мирні жителі нібито виступають проти введення місії на Донбас.

В середині липня 2016 року розвідка повідомила про те, що командування бойовиків, підконтрольне армії РФ, запланувало «тренування» для жителів тимчасово окупованих районів Донбасу з «беззбройної протидії збройній міжнародній миротворчій місії» у разі її введення на схід України. При цьому сепаратистські видання вже публікують фото «багатотисячного мітингу» нібито проти збройної місії ОБСЄ, який почався в Луганську.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: