Бойовики на Донбасі бунтують проти російських командирів - розвідка

Бойовики на Донбасі бунтують проти російських командирів - розвідка

Знижується морально-психологічний стан військовослужбовців окремих підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, що перш за все пов’язано з великим навантаженням та зневажливим cтавленням офіцерів ЗС РФ до підлеглого особового складу. Методи управління російських офіцерів, приховання ними реальних втрат особового складу викликають невдоволення підлеглих та призводять до відмови від виконання наказів і самовільного залишення місць служби. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України на сторінці відомства у Facebook.

«Серед військовослужбовців 11-го окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК поширюється невдоволення військовослужбовців недолугим командуванням командира полку, з призначенням якого на посаду значно збільшились втрати особового складу», - йдеться у повідомленні.
Військовослужбовці 6-го окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК відмовились виконувати наказ російського офіцера щодо виконання інженерних робіт вночі та самовільно залишили передову позицію.

Водночас, в окремих з’єднаннях і частинах 1 АК з метою особистого збагачення діє корупційна схема щодо призначення російськими командирами на офіцерські посади у штабах та тилових підрозділах за хабар (до ;1 тис.) осіб без фахової та спеціальної підготовки, зазначили у розвідці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: