Бойовики на Донбасі остаточно перейшли на «нічний режим» обстрілів

Бойовики на Донбасі остаточно перейшли на «нічний режим» обстрілів

Обстріли і збройні провокації відбуваються противником у вечірній і нічний час

Російсько-терористичній війська на Донбасі обстрілюють позиції українських воїнів і цивільні об’єкти переважно у вечірній та нічний час. Про це повідомляє народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«У ході минулих вихідних (30.09-01.10.2017) російсько-терористичні війська на Донбасі остаточно перейшли на «нічний режим» обстрілів позицій ВСУ і цивільних об'єктів – в переважній кількості випадків (близько 80%) обстріли і збройні провокації відбуваються противником у вечірній і нічний час», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Бойовики в основному використовують автоматичне стрілецьке озброєння, великокаліберні кулемети, станкові і ручні гранатомети, ПТРК, епізодично – 82-мм міномети і зенітні установки типу ЗУ-23-2.

Як повідомлялося, минула доба у районі проведення АТО завершилась активізацією російсько-окупаційних угруповань на усіх напрямках. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 14 разів порушили перемир’я. У відповідь українські військові 12 разів застосовували зброю на ураження противника. Унаслідок підриву загинув один наш військовослужбовець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: