Бойовики накрили наші позиції «Градами»: поранено двоє українських бійців

Бойовики накрили наші позиції «Градами»: поранено двоє українських бійців
Реактивна система залпового вогню «Град»

бойовики випустили 15 снарядів з «Граду» по опорних пунктах сил АТО на підступах до Гнутового

Сьогодні, 3 жовтня, станом на 18:00 у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 4 випадки порушення перемир’я з боку противника. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, близько першої години ночі бойовики з автоматичного гранатомету обстріляли українські позиції в районі Гнутового, що на маріупольському напрямку.

«У відповідь українські військові застосували зброю на ураження. У результаті цього протистояння двоє наших захисників отримали поранення. Постраждалим одразу була надана кваліфікована медична допомога. На даний момент стан їхнього здоров’я задовільний», - повідомляють у штабі.

Крім того, сьогодні вперше від початку «шкільного перемир’я» проросійські найманці застосували реактивну систему залпового вогню «Град». О 16-й годині бойовики випустили 15 снарядів з «Граду» по опорних пунктах сил АТО на підступах до Гнутового.

«На донецькому напрямку з опівночі противник двічі обстрілював південно-східні околиці Авдіївки з гранатометів, великокаліберних і стрілецької зброї», - повідомляє прес-центр штабу АТО.

Як повідомлялося, минулої доби незаконні збройні формування 17 разів порушили перемир’я.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: