Бойовики обстріляли Луганську ТЕС

Бойовики обстріляли Луганську ТЕС
Луганська ТЕС

Обстріл пошкодив автотранспортне майно Луганської ТЕС

У четвер, 15 червня, близько 20:45 Луганська ТЕС (ЛуТЕС, Щастя, ТОВ «ДТЕК Східенерго») потрапила під обстріл. Про це повідомила прес-служба «ДТЕК Енерго».

За її даними, на територію автотранспортного цеху впав мінометний снаряд. Внаслідок обстрілу пошкоджено автотранспортне майно ЛуТЕС.

«Унаслідок терористичного акту ніхто зі співробітників не постраждав. Обстріл пошкодив автотранспортне майно Луганської ТЕС. Співробітники станції отримали розпорядження скоротити час перебування на території ТЕС за відсутності гострої виробничої потреби», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, з серпня 2014 року ЛуТЕС є єдиним виробником електроенергії для півночі Луганської області. До 25 квітня 2017 року станція працювала окремо від об'єднаної енергосистеми України через пошкоджені внаслідок бойових дій магістральні лінії електропередач.

Енергохолдинг «ДТЕК» створено в 2005 році для управління енергетичними активами групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ, Донецьк) Рината Ахметова. 

Як повідомлялося, минулої доби бойовики 50 разів відкривали вогонь по підрозділах Збройних сил України вздовж усієї лінії фронту. Зафіксовано дев’ять випадків застосовування противником забороненого Мінськими угодами озброєння, а також двічі окупанти обстріляли житлові квартали прифронтових населених пунктів. Внаслідок ворожого обстрілу один український воїн вчора отримав поранення несумісні з життям.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: