Бойовики обстріляли позиції, які відвідував Порошенко

Бойовики обстріляли позиції, які відвідував Порошенко
Петро Порошенко на Донбасі

Терористи вели вогонь у Донецькому напрямку

У п'ятницю бойовики відкривали вогонь на Донецькому напрямку по позиціях, які того дня відвідував президент Петро Порошенко. Про це повідомив спікер адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу в суботу в Києві, повідомляє «Українська правда».

«Донецький напрямок: у Зайцевому, Майорську, Авдіївці, Опитному та Водяному відбулися ворожі мінометні обстріли, а в Пісках противник відкривав вогонь зі ствольної артилерії. Загалом по наших позиціях було випущено понад 130 мін і 26 снарядів. Вчора ж на цих позиціях перебував і президент України", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, як повідомляв «Главком», в п’ятницю Петро Порошенко проінспектував лінію опорних пунктів на передовій та поспілкувався з військовослужбовцями 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади Збройних сил України.

Президент відвідав позиції бригади у районі, що має назву «Республіка Міст» - проїзд до населеного пункту Піски, що під Донецьком. Командир бригади Сергій Шаптала доповів Порошенку про оперативну обстановку.

«Бойовий дух підрозділів високий, забезпечення гарне, рівень дисципліни високий», - запевнив президента командир.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: