Бойовики охороняють могилу Мотороли від «народної любові»

Бойовики охороняють могилу Мотороли від «народної любові»
Могила Мотороли

Місцеві жителі здивовані заходами безпеки

У Донецьку могилу бойовика Мотороли охороняють озброєні люди. Про це «Сегодня.ua» розповіли місцеві жителі, які нещодавно відвідували цвинтар.

«Ми ходили на могилу до родичів і заради інтересу вирішили пройтися недалеко від місця, де поховали Моторолу. Воно наче не на території кладовища, а через дорогу – там ще є свіжі могили, де ховають терористів «ДНР». Як виявилося, його могилу охороняють двоє спецназівців у повній бойовій готовності, з «калашами». Хто б міг подумати, що і після смерті він буде боятися замаху. Мабуть, є ще люди, які хочуть висловити йому свою «любов», – зауважив місцевий житель Михайло.

Нагадаємо, один з найбільш жорстоких бойовиків «ДНР» Арсен Павлов (Моторола) загинув 16 жовтня. Коли терорист повертався додому, в ліфті спрацював саморобний вибуховий пристрій. Бойовик дістав травми, несумісні з життям. У СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика.

У терористичних угрупованнях «Л/ДНР», не дочекавшись результатів розслідування, поспішили звинуватити Київ у вбивстві терориста. Російські пропагандистські ЗМІ також мусують лише цю версію.

Ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що за ліквідацією Мотороли стоять українські спецслужби, та звинуватив Київ у порушенні перемир’я. Він пообіцяв помститися за «близького друга».

19 жовтня Моторолу поховали. Попрощатися з терористом зігнали 10 тис. мешканців окупованої території.

В Україні Моторолу звинувачують у воєнних злочинах, у тому числі в розстрілі полонених.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: