Бойовики почали на Донбасі навчання – синхронно з російськими «Захід-2017»

Бойовики почали на Донбасі навчання – синхронно з російськими «Захід-2017»

Підготовка до цього заходу – вкрай незадовільна, заявили у Генштабі України

Розвідка повідомляє, що бойовики розпочали командно-штабні навчання на окупованій території Донбасу, проте підготовка до них вкрай незадовільна. Про це на брифінгу заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, передає УНН.

«За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, разом зі стратегічним командно-штабним навчанням Збройних сил РФ «Захід-2017», командно-штабні навчання проводяться і на тимчасово окупованій території на сході України», - наголосив Лисенко.

Він відзначив, що водночас підготовка до цього заходу – вкрай незадовільна.

«Під час руху колон техніки так званої «2-ї бригади» у більшості бойових машин закінчилося пальне. У підсумку, висування на полігон призупинено, а натомість розпочалося розслідування для встановлення винуватців розкрадання пального», – розповів Лисенко.

Нагадаємо, 14 вересня стартували спільні військові навчання Росії і Білорусі «Захід-2017». Також, в перший день навчань прес-служба Західного військового округу РФ заявила, що бригада Першої танкової армії піднята по тривозі у зв'язку з навчаннями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: