Бойовики роблять підриви біля сірої зони під Докучаєвськом

Бойовики роблять підриви біля сірої зони під Докучаєвськом
Бойовики здійснюють підриви поблизу сірої зони на Донбасі

На місці підривів було зафіксовано роботу представників одного з пропагандистських агентств

Сьогодні, 26 липня, були зафіксовані випадки навмисних підривів в районі Докучаєвська, біля селища Петрівське. Про це повідомляє штаб АТО.

«Цей населений пункт знаходиться на окупованій території і межує із сірою зоною. Скоріш за все бойовики це роблять для інженерного облаштування своїх позицій», - йдеться в повідомленні.

Штаб АТО інформує, що на місці підривів було зафіксовано роботу представників одного з інформаційних агентств, що знаходиться на тимчасово окупованій території. «Не виключено, що «журналісти» можуть використати цей факт на користь окупантів, повідомляючи про те, що це наслідки обстрілів Збройних сил України. При цьому, у разі випадкових жертв серед цивільного населення, бойовики можуть приписати це знову нашій стороні. Тим самим вони спробують дискредитувати українських захисників і показати, що ми порушуємо Мінські домовленості», - припускають у штабі.

Як повідомлялося, на донецькому напрямку наприкінці минулої доби бойовики двічі вели вогонь зі стрілецької зброї по шахті Бутівка. З гранатометів по – Луганському і Кам’янці. А майже опівночі випустили 19 мін калібру 82 мм по українських захисниках неподалік селища Піски.

На маріупольському напрямку терористи з танка били по опорному пункту сил АТО під Красногорівкою. 

Також сьогодні літаком до Одеси доправили 14 поранених бійців АТО.

Нагадаємо також, що з опівночі 26 липня Україна припинила постачання електричної енергії тимчасово неконтрольованим районам Донецької області.

.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: