Поліція намагається приборкати агресивних молодиків в центрі столиці

Поліція намагається приборкати агресивних молодиків в центрі столиці

Столична поліція намагається приборкати агресивних молодиків поблизу метро Льва Толстого

У центральній частині Києва на вулиці Пушкінська, поблизу станції метро «Площа Льва Толстого» поліція намагається вихопити із натовпу агресивних молодиків та доставити їх до столичних управлінь поліції. Про це у ефірі «112 Україна» повідомила речник київської міліції Оксана Блищикю

«Дещо гаряче стає в центральній частині міста. Хоча сам „Марш рівності“ вже завершився, але є інформація, що кілька десятків молодих людей перебувають поблизу (станції метро — ред.) «Площі Льва Толстого», це вулиця Пушкінська зокрема. Найбільш активних із них зараз поліція намагається вихопити із натовпу і доставити до управлінь поліції», — повідомила вона.

Б лищик також повідомила, що поліція намагається ідентифікувати осіб, що вже доставлені у столичних управлінь поліції та визначитися із правовою кваліфікацією їх дій.

На цей момент маємо інформацію про те, що до територіальних управлінь столичної поліції доставлено близько 50 молодих людей. Зі слів поліцейських, вони вели себе агресивно і не реагували на зауваження і будь-які прохання правоохоронців.

«Основне завдання зараз — встановити хто ці люди, яку мету вони переслідували і відповідно вони дадуть свої пояснення, а поліція визначиться із правовою кваліфікацією їхніх дій», — сказала вона.

Крім того, за словами Блищик, посилені заходи безпеки, вжиті поліцією під час “Маршу рівності”, дали позитивний результат.

«Усі посилені заходи безпеки, які були вживані поліцією, дали позитивний результат і зокрема сам Марш рівності пройшов без грубих порушень правопорядку», — наголосила вона.

Раніше повідомлялося, що у Києві після завершення Маршу рівності біля станції метро «Льва Толстого» зібралась група молодиків, які вигукуючи нецензурні гасла, рушили на пошуки учасників «Маршу рівності».

Детальніше про цей захід читайте в матеріалі «Чому це не гей-парад. 10 речей, які потрібно знати про КиївПрайд-2016».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: