Бойовики влучили у газову трубу, Пошкоджено будинок

Бойовики влучили у газову трубу, Пошкоджено будинок

Бойовики обстріляли Талаківку з міномету калібру 120 мм. Пошкоджено газову трубу, горить будинок.

Про це повідомив прес-офіцер сектору «Маріуполь» в районі АТО Олександр Кіндсфатер в ефірі телеканалу «112 Україна».

«О 10-й ранку російські терористи стріляли з мінометів калібру 120 мм по Талаківці, яка розташована в 5 км від позицій українських військ. Бойовики випустили чотири міни, дві з яких розірвалися. Пошкоджено газопровід, спалахнула пожежа. На місце виїхали співробітники МНС і сапери. За попередньою інформацією, пошкоджено житлові будинки. Щодо наявності потерпілих серед мирного населення інформацію уточнюють», - сказав Кіндсфатер.

«До поліції Маріуполя надійшло одразу два повідомлення про наслідки обстрілу бойовиками населеного пункту поблизу Маріуполя. Один із снарядів розірвався поблизу газової труби на вул. Суворова. За іншим повідомленням місцевої жительки, на цій же вулиці горить будинок. На місце події відряджено слідчо-оперативну групу Кальміуського відділення поліції», - повідомили у прес-службі Нацполіції.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 33 рази обстріляли українські позиції.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 22 провокації проти сил АТО. В районах Мар’їнки та Красногорівки противник використовував міномети 82 та 120 калібрів, гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю. Поблизу Павлопіля обстріли з боку бойовиків тривали зі ствольної артилерії калібру 152мм та мінометів обох калібрів, а в напрямку Талаківки, Гнутового та Широкіного вів вогонь ворожий снайпер.

На Донецькому напрямку відбулось 8 обстрілів. В Новгородському та Нижнє Лозовому російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів вогонь БМП, міномети калібру 82мм, а у Луганському і Зайцевому – міномети 120 калібру. Провокації проти Збройних Сил України з використанням озброєння усіх калібрів одночасно тривали в районі оборони Авдіївки. Тут противник вів вогонь з артилерії 122 та 152 калібрів, мінометів калібрів 82мм та 120мм, озброєння танку, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики 3 рази порушили режим припинення вогню. В районі Новотошківського противник обстріляв підрозділи сил АТО з кулеметів різних систем, а в Кримському – з мінометів калібру 120мм.

У п`ятницю в зоні АТО бойовики 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: