Бойовики за минулу добу 52 рази обстріляли позиції сил АТО

Бойовики за минулу добу 52 рази обстріляли позиції сил АТО

Ситуація у зоні проведення АТО залишається неспокійною, проте контрольованою

Ворог, грубо порушуючи Мінські домовленості, активізувався по всій лінії розмежування. Минулої доби російські окупаційні війська 52 рази відкривали вогонь по українських підрозділах. Зокрема, 23 рази на Донецькому та 20 на Маріупольському напрямках, 9 - на Луганщині.

На Маріупольському напрямку противник випустив 60 снарядів із 122 мм артилерії по Чермалику, гатив з великокаліберних гармат того ж калібру по Новоселівці та Мар’їнці. Артилерійські установки калібру 152 мм застосував у Рибінському. У Славному, Красногорівці та Лебединському, Чермалику та Широкиному ворог відкривав мінометний вогонь. У Новогригорівці та Мар’їнці противник задіяв БМП. На цьому ж напрямку проявив себе снайпер.

На Донецькому напрямку найгарячішими точками залишаються Авдіївка, Зайцеве, Майорськ та Луганське, де супротивник обстрілював наші опорні пункти з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. Також, на Донеччині неспокійно було у Верхньоторецькому, Кам’янці, Новоселівці другій та Новгородському.

По позиціях у Врубівці, що на Луганщині, вівся вогонь з важкої артилерії 122 калібру. Різного типу гранатомети застосував ворог по укріпленнях у Станиці Луганській, Новоалександрівці та Попасній. У Попасній до того ж потивник задіяв БМП. Не припиняє ворог збройні провокації з використанням стрілецької зброї. У Новоалександрівці та Станиці Луганській активізувалась снайперська пара.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: