Бойовики знову активізувалися: поранено українського бійця

Бойовики знову активізувалися: поранено українського бійця

Бойовики вдень вели обстріли українських позицій із гранатометів і мінометів різних калібрів

У районі проведення антитерористичної операції бойовики не припиняють обстріли українських позицій.

«Якщо вчора ворог у світлу пору доби дотримувався режиму тиші, то сьогодні проросійські найманці застосовували як гранатомети, так і міномети різних калібрів», - повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, на приморському напрямку близько 13-ї години російські окупанти били із мінометів калібру 120 та 82 міліметри по наших опорних пунктах біля Красногорівки. Також двічі під вогонь з гранатометів різних видів потрапили укріплення сил АТО поблизу Талаківки. 

«На донецькому напрямку противник декілька разів з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілював Авдіївську промзону та підступи до Зайцевого. А близько 9-ї ранку, внаслідок ворожого вогню зі стрілецької зброї біля Невельського отримав поранення один український захисник. Зараз він перебуває у військово-медичному лікувальному закладі, стан його здоров’я задовільний», - інформують у штабі АТО.

На луганському напрямку зафіксований один обстріл. «Вночі бойовики випустили дві міни калібру 82 міліметри та били з гранатомету поблизу Кримського», - повідомляє прес-центр.

Нагадаємо, в місії ОБСЄ повідомили, що за минулий тиждень у зоні бойових дій на Донбасі кількість обстрілів знизилася на 10%.

Як повідомлялося, минула доба у районі проведення АТО завершилась зростанням кількості обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань. Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 16 разів порушили перемир’я. 

Крім того, бойовики не дають гарантій безпеки для ремонту водогону біля Авдіївки.

Дивіться також фоторепортаж: Як виглядає зруйнована російськими обстрілами авдіївська промзона

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: