Бойовиків «ДНР» «косить» СНІД та короста

Бойовиків «ДНР» «косить» СНІД та короста
Масове захворювання бойовиків на коросту

В Ясинуватській лікарні від СНІДу помер «військовослужбовець» одного з підрозділів «1 АК ДНР»

В «армії» самопроголошеної «ДНР» проходять службу ВІЛ-інфіковані в стадії СНІДу. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».

«Підтверджені факти проходження служби ВІЛ-інфікованими в стадії СНІДу в підрозділах «1-го АК ДНР». У військовому госпіталі, розгорнутому на базі Ясинуватської центральної районної лікарні (м. Ясинувата, вул. 8 березня), 15 жовтня 2016 р. від СНІДу помер «військовослужбовець» одного з підрозділів «1 АК ДНР», - йдеться у повідомленні.
Також, за даними «ІС», у зв'язку з систематичними порушеннями санітарних норм при організації служби, в з'єднаннях і частинах «1 АК ДНР» постійно фіксуються спалахи різних захворювань.

«В кінці жовтня ц.р. в підрозділах «1-го мотострілецького батальйону» «окремого механізованого полку» (Макіївка) «1 АК ДНР» зафіксований випадок масового захворювання військовослужбовців на коросту. Подібні факти викликають погіршення морально-психологічного стану особового складу через підвищену небезпеку захворювання, особливо в умовах казарменого положення», - повідомляє група «ІС».

Як повідомлялося, в Єкатеринбурзі (Росія) офіційно оголошено епідемію вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ). У місті зареєстрували 26 693 випадки ВІЛ-інфекції. Іншими словами, ВІЛ-інфіковано 1,8% населення, або майже кожного 50-го жителя міста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: