Брат Барака Обами підтримає Дональда Трампа на дебатах

Брат Барака Обами підтримає Дональда Трампа на дебатах

За словами зведеного брата американського лідера, він не вірить скандалам навколо Трампа

Малік Обама, зведений брат президента США Барака Обами, має намір приїхати в Лас-Вегас 19 жовтня, щоб підтримати на останніх передвиборних дебатах кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трампа. Про це повідомляє New York Post.

Малік Обама народився в Кенії, проте багато років прожив в США і є громадянином Сполучених Штатів. Він повідомив, що готовий підтримати на дебатах республіканця. За словами зведеного брата американського лідера, він не вірить скандалам навколо Трампа.

«Я радий бути присутнім на дебатах. Трамп може зробити Америку знову великою », - заявив Малік.

Республіканський кандидат не проігнорував увагу родича чинного президента.

«З нетерпінням чекаю зустрічі з Маліком. Він розуміє куди більше, ніж його брат », - сказав Трамп.

Крім того, Малік Обама розкритикував суперницю Трампа від демократів Гілларі Клінтон за її роботу в якості держсекретаря.

У той же час сам Барак Обама, будучи демократом, підтримує саме Клінтон. Місяцем раніше він назвав її «сильної духом», а також ефективним співробітником.

Кандидат від Республіканської партії Трамп неодноразово наголошував, що вибори, які відбудуться 8 листопада, «вкрадуть» на користь Гілларі Клінтон, яка буде його опонентом від Демократичної партії.

Трамп, який вже кілька разів схвально відгукувався про російського президента Володимира Путіна, у понеділок сказав, що, можливо, відвідає Росію ще до своєї інаугурації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: