Британія заявила, що хоче судити Насірова

Британія заявила, що хоче судити Насірова
Роман Насіров

Відповіді органи Великої Британії вивчать усі факти, щоб встановити, чи мали місце кримінальні правопорушення з боку громадянина Великої Британії, який може постати перед судом у Сполученому Королівстві

Правоохоронні органи Великої Британії вивчають можливі факти порушення закону відстороненим головою Фіскальної служби України Романом Насіровим та вирішать, чи має він постати перед судом у Сполученому Королівстві

Про це повідомляє українське посольство Британії у Facebook.

«Ми глибоко стурбовані з приводу нещодавнього рішення Солом'янського районного суду м. Києва, де докази, надані Великою Британією в рамках справи проти Романа Насірова, були визнані неприйнятними та відхилені. На цьому етапі відповіді органи Великої Британії вивчать усі факти, щоб встановити, чи мали місце кримінальні правопорушення з боку громадянина Великої Британії, який може постати перед судом у Сполученому Королівстві», - зазначили у посольстві.

Нагадаємо, 7 червня Солом'янський районний суд Києва розглядав клопотання НАБУ та САП про стягнення до держбюджету внесеної за відстороненого главу ДФС Романа Насірова застави 100 млн у зв'язку з тим, що він не здав британський паспорт.

8 червня посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф підтвердила достовірність інформації про наявність у Насірова британського громадянства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: