Британські військові зробили невтішні висновки після спільних навчань НАТО в Україні

Британські військові зробили невтішні висновки після спільних навчань НАТО в Україні

Автори доповіді зазначають, що одна з цілей агресивної політики Росії в Україні полягає у перевірці на практиці «нових методів ведення війни, а також тестування сучасної і забороненої зброї»

Британські збройні сили наразі поступаються російським, що тестують свою зброю, тактику і напрацювання у війні з Україною.

Такий висновок зробили британські фахівці, вивчаючи підсумки спільних навчань НАТО в Україні, пише газета The Daily Telegraph.

«У малоймовірному випадку прямого протистояння між НАТО і RUS [Росія], ми повинні визнати, що в даний час RUS має значну перевагу над функціональних можливостей силових елементів Великобританії», - йдеться в доповіді.

Автори доповіді також зробили висновок, що одна з цілей агресивної політики Росії в Україні полягає у перевірці на практиці «нових методів ведення війни, а також тестування сучасної і забороненої зброї».

«Враховуючи, що багато наших найбільш сучасних військових технологій застаріли з 2003 року, ми повинні знайти способи воювати розумніше на тактичному рівні і визнати, що деякі можливі супротивники можуть бути озброєні краще за нас», - резюмують автори доповіді.

1101-1430907198138382989

Уточнюється, що документ було підготовлено в березні 2016 року під керівництвом генерала сера Ніка Картера на підставі вивчення даних навчань, які проводяться в Україні. Звіт про стан збройних сил Великобританії був підготовлений для внутрішнього користування, але потрапив у розпорядження журналістів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: