Британський парламент взяв паузу в розгляді ключового закону щодо Brexit

Британський парламент взяв паузу в розгляді ключового закону щодо Brexit

Законопроекту із питань Brexit немає в порядку денному британського парламенту наступного тижня

Сьогодні, 19 жовтня, очільниця Палати громад Андреа Лідсон заявила про те, що парламент Великої Британії не буде наступного тижня обговорювати ключовий закон, який стосується питань виходу країни із ЄС.

Ціллю даного закону є перенесення норм ЄС до національного британського законодавства. При цьому за словами Лідсон немає нічого дивного чи такого, що треба боятися, в тому, що є така пауза.

Спікер Палати громад пообіцяла депутатам вісім днів для обговорення законопроекту, при цьому не сказала точну дату, коли це обговорення почнеться, повідомляє Reuters.

За повідомленнями BBC, британський уряд планує відкласти дебати щодо закону про Brexit до листопада, зважаючи на протиріччя всередині самої Консервативної партії. Оскільки законодавці в тому числі пропонують внесення поправок, які ускладнять можливість для уряду Терези Мей завершити процес виходу Великої Британії із ЄС. В першу чергу поправки стосуються обмеження можливості для міністерств вносити поправки до законів ЄС, які мають інкорпорувати до національного законодавства. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: