Бюджет дорожніх робіт цього року перевищує торішній, – Гройсман

Бюджет дорожніх робіт цього року перевищує торішній, – Гройсман
Бюджет дорожніх робіт цього року перевищує торішній

Гройсман планує втричі більше виділити грошей цього року на дороги

Обсяг виділених із різних джерел коштів на проведення масштабного будівництва та реконструкції доріг в Україні цього року втричі перевищують торішні показники, і за деякий час лад у дорожньому господарстві буде наведено.

Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман в ефірі одного з телеканалів 9 липня, – повідомляє прес-служба Кабміну.

«Ми підійшли до того, щоб системно почати займатися відновленням українських доріг, оскільки я обіцяв, що одним із наших пріоритетів буде відновлення інфраструктури. Сьогодні ви бачите, які дороги відновлюються, на яких здійснюють капітальний ремонт, реконструкцію, модернізацію. У кожній області є проекти, які ми почали (реалізовувати) і відновлювати. Ми втричі більше плануємо виділити грошей цього року на дороги», – наголосив глава уряду.

Він додав, що джерела фінансування – детінізація та розвиток економіки, ліквідація тіньових схем і фінансова децентралізація.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») та китайська компанія CRBC (China Road and Bridge Corporation) підписали меморандум про співробітництво при реконструкції дороги М-14/Е-58 Одеса-Миколаїв-Херсон. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: