Через Brexit віце-канцлер Німеччини скасував візит до Путіна

Через Brexit віце-канцлер Німеччини скасував візит до Путіна
Фото з відкритих джерел

Візт був запланований на 27 червня

Віце-канцлер Німеччини Зіґмар Ґабріель через результати референдуму у Великобританії скасував візит до президента Росії Володимира Путіна, повідомляє DW.

Візит був запланований на 27 червня.

Замість поїздки до Москви він має намір зустрітись з європейськими соціалістами для обговорення результатів та наслідків виходу Сполученого Королівства зі складу Євросоюзу.

Нагадаємо, референдум щодо членства Великобританії в ЄС пройшов 23 червня. За його підсумками на користь виходу зі складу союзу висловилися 52% британців. Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон вже пообіцяв піти у відставку через три місяці у зв'язку з підсумками референдуму. За його словами, країні потрібні нові лідери.

Результати референдуму призвели до різкого падіння фунта на біржах. На тлі цих новин обвалилися і азіатські фондові біржі. Багато економістів і експерти попереджали, що Brexit може завдати серйозної шкоди британській економіці і загнати її в рецесію. Водночас Банк Англії пообіцяв зробити «всі необхідні кроки» для забезпечення монетарної і фінансової стабільності Великобританії після референдуму про вихід з ЄС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: