Через повідомлення про мінування з київських вокзалів евакуювали майже 700 людей

Через повідомлення про мінування з київських вокзалів евакуювали майже 700 людей
Фото atn.ua

Правоохоронці жодних вибухових пристроїв чи речовин не виявили

Через неправдиве повідомлення про мінування з київських вокзалів евакуювали майже 700 осіб, повідомляє прес-служба столичного управління Нацполіції.

Правоохоронці завершили перевірку, жодних вибухових пристроїв чи речовин не виявили. Під час відпрацювання місця подій проводилася евакуація громадян: з приміщення Дарницького вокзалу - близько 100 осіб, з Центрального залізничного вокзалу - близько 500 пасажирів і 90 співробітників.

«Поліцейські вживають заходів щодо встановлення особи правопорушника і притягнення його до відповідальності. Згідно зі ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України жартівникові загрожує до шести років позбавлення волі», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, повідомлення про можливий вибух на вокзалі в Києві надійшло в чергову частину столичної поліції о 14:26. Оскільки заявник не уточнив, де саме має статися НП, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи, патрульна поліція і слідчо-оперативні групи терміново виїхали на Центральний і Дарницький вокзали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: