Через протистояння на Донецькому напрямку український військовий отримав поранення

Через протистояння на Донецькому напрямку український військовий отримав поранення

Сьогодні вдень під вогнем противника опинились оборонці Авдіївки

У районі проведення АТО упродовж сьогоднішнього дня обстановка залишалась неспокійною. Від опівночі російсько-окупаційні угруповання, використовуючи стрілецьку зброю і гранатомети, 5 разів порушили перемир’я. Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

За його даними, на Донецькому напрямку близько 1 ночі, бойовики відкрили вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Шумів. У відповідь, аби примусити ворога дотримуватись режиму тиші, українські бійці застосували стрілецьку зброю на ураження. У результаті цього протистояння один наш захисник отримав поранення. Крім того, сьогодні вдень під вогнем противника опинились оборонці Авдіївки.

На Луганському напрямку, уночі проросійські найманці двічі били з автоматичних гранатометів неподалік Станиці Луганської.

Із цієї ж зброї бойовики обстріляли підступи до Водяного, що на Приморському напрямку.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 14 разів порушили перемир’я. Дев’ять разів бійці АТО жорстко відповідали ворогу, пригнічуючи його вогневу активність. Один військовий отримав поранення

Як повідомлялося, президент і верховний головнокомандувач Збройних сил України Петро Порошенко прибув до Авдіївки Донецької області, де разом з міністром оборони Степаном Полтораком провів нараду щодо оперативної обстановки на фронті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: