Через святкування Дня Нацполіції у центрі Києва обмежать рух

Через святкування Дня Нацполіції у центрі Києва обмежать рух

З 15 до 18 години рух транспорту на центральних вулицях столиці буде частково обмежено

У зв’язку із проведенням заходів з нагоди Дня Нацполіції із масовою участю громадян понад 500 столичних правоохоронців та військовослужбовців Національної гвардії України забезпечуватимуть публічну безпеку та порядок у Києві. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Посилені наряди поліції нестимуть службу не лише у місцях проведення заходів, але й на прилеглих до них територіях, станціях київського метрополітену, зупинках громадського транспорту тощо», - інформують у поліції.

Також повідомляється, що з цим з 15 до 18 години рух транспорту на центральних вулицях столиці буде частково обмежено.

«Так, з 15:00 до 18:00 години буде тимчасово обмежено рух транспорту по вул. Володимирській (на відрізку дороги від вул. Іринінської до вул. Великої Житомирської), пров. Рильському та вул. Софіївській (відрізок від пров. Михайлівського до вул. Володимирської). Крім того, діятиме тимчасове обмеження руху на вул. Алли Тарасової, Володимирському проїзді та вул. Малій Житомирській у частині від пров. Михайлівського до Володимирського проїзду», - йдеться в повідомленні.

Керівництво столичної поліції закликає громадян поводитися цивілізовано, толерантно ставитися одне до одного, не порушувати громадський порядок та сприяти працівникам поліції у виконанні їх функції щодо забезпечення публічної безпеки та порядку.

Зазначимо, що сьогодні, 4 серпня, в Україні відзначають День Нацполіції. У центрі Києва на Софійській площі заплановано урочистості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: