Через трагедію в Одесі скасували концерт «Бумбокс», хоча організатори були проти

Через трагедію в Одесі скасували концерт «Бумбокс», хоча організатори були проти

Команда Зеленого театру запропонувала організаторам концерту перенести його на іншу дату

В Одесі «Зелений театр» у парку Шевченка в односторонньому порядку відмовився від концерту групи «Бумбокс» через нічну трагедію в дитячому таборі «Вікторія» на Дачі Ковалевського.

Про це повідомляє «Думська».

Видання наводить заяву театру повністю:

«Команда Зеленого театру вважає вкрай недоречним і блюзнірським проведення концерту групи «Бумбокс» після трагедії. Незважаючи на те, що ми запропонували організаторам концерту перенести його на іншу дату, ми поки що не зустріли розуміння від концертної компанії Virus music, яка вже продала велику кількість квитків, орендуючи у нас майданчик погодинно. В такій ситуації, керуючись нашими переконаннями, ми приймаємо рішення в односторонньому порядку відмовити концертному агентству у проведенні концерту і готові відстоювати наше рішення, якщо організатори подадуть на нас до суду. З повагою, команда Зеленого театру».

Раніше повідомлялося, що в Одесі у справі про пожежу в дитячому таборі оголосили підозру двом посадовим особам.

Підозру оголошено двом посадовим особам дитячого закладу, це директор і відповідальний за пожежну безпеку, також ці особи затримані в порядку статті 208 КПК, запобіжний захід - за рішенням суду.

Проте раніше поліція допитала керівника танцювального колективу «Адель» Тетяну Єгорову, чиї підопічні загинули у страшній пожежі табору «Вікторія», і в кімнаті якої сталося загоряння.

Нагадаємо, в Одесі сталася пожежа в дитячому оздоровчому таборі «Вікторія»

Вогонь повністю знищив один з дерев'яних корпусів. У момент загоряння там перебувало 42 дитини.

Пожежа о 01:10 була локалізована та о 01:54 ліквідована на площі 560 кв. м.

Під час проведення пошукових робіт та розбирання конструкцій знищеної вогнем будівлі на місці пожежі були виявлені тіла двох загиблих дітей. Ще одна дитина пропала безвісти. Згодом на місці пожежі було знайдено фрагмент тіла, поліція офіційно повідомила про трьох загиблих. За даними Уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби, загинули 8-річна Софійка, 9-річна Настя та 12-річна Сніжана.

Як повідомили у ДСНС, на території табору «Вікторія» є і гідрант, і пожежна водойма, проте води для гасіння там не виявилося.

За фактом пожежі відкрите кримінальне провадження.

Мер Одеси Геннадій Труханов заявив, що інформація про те, що на території санаторію «Вікторія» не працювали гідранти, не відповідає дійсності. Труханов стверджує, що згоріла будівля була екологічно чистою і мала вогнетривке покриття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: