Через українські санкції акції «Яндекса» вже почали дешевшати

Через українські санкції акції «Яндекса» вже почали дешевшати

До інформації про санкції акції «Яндекса» зростали в межах 2%, а сьогодні за кілька годин вже впали на 3,3%

Акції «Яндекса» на торгах Московської біржі знизилися на 3,3%, до 1,565 руб. за акцію на тлі введення Україною санкцій відносно діяльності компанії, а також усіх її сервісів на території країни. Про це свідчать дані торгів Мосбіржі, пише ТАСС.

При цьому до інформації про санкції акції «Яндекса» зростали в межах 2%. Станом на 13:04 за Москвою зниження становить 1,85%, або 1,592 руб. за акцію.

Раніше президент України Петро Порошенко затвердив рішення Ради національної безпеки і оборони України про введення санкцій проти соціальних мереж «ВКонтакте» і «Одноклассники», а також компаній Mail.ru, «Яндекс» і їхніх сервісів.

Російські ЗМІ одразу істерично відреагувати на новий указ щодо санкцій проти РФ. «Медуза» пише, що Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж «ВКонтакте» і «Одноклассники».

«Крім цього, доступ буде заблоковано до всіх сервісів «Яндекса», окрім головної сторінки пошуковика. Доступ до соцмереж буде заблоковано у рамках обмежень, накладених на Mail.Ru Group. Провайдери також повинні будуть заблокувати доступ до самого сайту Mail.ru. Заблоковано також буде сайти антивірусних компаній «Лабораторія Касперського» і DrWeb», – йдеться у повідомленні.

Сьогоднішній указ набирає чинності з дня його опублікування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: