Через загрозу диверсій у Хмельницькій ОДА встановили пропускний режим

Через загрозу диверсій у Хмельницькій ОДА встановили пропускний режим
Будівля Хмельницької ОДА

Тепер, щоб потрапити у владні кабінети обласних посадовців, потрібно мати з собою документи

У приміщенні Хмельницької обласної державної адміністрації встановлено пропускний режим. Підставою для цього став лист за підписом начальника управління СБУ в області Сергія Харченка в якому вказано, що в рамках превентивних заходів для протидиверсійного і антитерористичного захисту особливо важливих об’єктів слід встановити металеві турникети на вході-виході адмінбудівлі.

Тому віднині, аби потрапити у владні кабінети обласних посадовців, потрібно мати з собою документи, пише Незалежний громадський портал.

Хмельничани у соціальних мережах висловили уже своє ставлення до цього. Зокрема, громадський активіст Альона Береза на своїй сторінці у Facebook зазначила: «Друзі, а скажіть, будь ласка, чи не здається Вам, що наш топ-3 багатій серед голів ОДА трошки «оборзєл»??? це за це ми стояли на морозі в 2013-2014?! Вимагаю реакції голови облради пана Загородного та її публічного висвітлення».

Нагадаємо, раніше у Службі безпеки України заявили про наявність нових документів із планами дестабілізації ситуації в 10–15 регіонах України поточного місяця.

Раніше СБУ попередила харків'ян про загрозу терактів, яка буде існувати до 20 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: