Червоненко стверджує, що стрілянина на Майдані велась з будинків, підконтрольних революціонерам

Червоненко стверджує, що стрілянина на Майдані велась з будинків, підконтрольних революціонерам
Євген Червоненко

Червоненко заявив, що має снайперський досвід і бачив, звідки стріляли

Активний учасник Помаранчевої революції Євген Червоненко заявив, що під час розстрілів на Майдані вогонь по співробітниках МВС і протестуючих вівся з будівель, які контролювалися прихильниками Майдану. Таку заяву він зробив в ефірі програми 16+ Skrypin.ua.

Зокрема, Червоненко сказав: «Наші (прихильники Майдану. – Ред.) почали стріляти з «України» і готелю «Козацький». Якби я там не був, якби на мене, Катеринчука і Лопашінського не впав охоронець. Я відразу по кулі і по відблиску, я маю снайперський досвід, і побачив звідки стріляють. А якщо вам ще треба - на стелі є трассери, а ще перші 200-ті (загиблі) та 300-ті (поранені) були у беркутівців».

Нагадаємо, раніше активіст Майдану Володимир Венчак, який отримав шість поранень під час подій в Києві 20 лютого 2014 року, під час судового засідання у справі «Беркута» заявив, що в нього стріляли з боку будівлі готелю «Україна».

У тому ж судовому процесі ще один активіст Майдану Андрій Наваляний в своїх свідченнях заявив, що по правоохоронцях стріляли з Консерваторії, і зокрема, там знаходився нині народний депутат Володимир Парасюк. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: