Четвертий рік окупації: як нині виглядає Донецьк (фото)

Четвертий рік окупації: як нині виглядає Донецьк (фото)
Фото: deniskazansky.com.ua

На пустку перетворились багато місць, де раніше вирувало життя

Донеччани, які переживають за долю свого міста, прислали свіжі фотографії з видами центру Донецька, знімки справляють гнітюче враження, пише на своєму сайті блогер Денис Казанський.

«Бандити, які захопили місто, поступово вбивають його. І це очевидно всім, хто пам'ятає довоєнний Донецьк зразка 2012-2013 рр.», - зазначає він.

«Часто можна зустріти гнівні коментарі людей, який стверджують, що в Донецьку все добре, місто живе повноцінним життям, а всі негативні відгуки про стан міської інфраструктури - укропська пропаганда і вигадки. Але так можуть говорити або відверті брехуни, любо люди, які приїхали до Донецька після 2014 року і просто не знають, яким він був до воцаріння в ньому банди Захарченко. Ось нові фотографії парку біля стадіону «Донбас Арена». На найкрутішому стадіоні України більше не грають зірки європейського футболу. Конструкція тепер пропаща. А територія навколо запущена і неохайна. Рослини розрослися. Багато декоративних чагарників загинули. Всюди ростуть бур'яни, як в якомусь селі», - зауважує Казанський.

Блогер зазначає, що на схожу пустку перетворились багато місць, де раніше вирувало життя. Прикладом такого перетворення він назвав торговий центр «Білий лебідь», який знаходиться на головній вулиці міста, супермаркет «Бум», понівечений пам’ятник гривні. Та й головна вулиця «Артема» не виглядає жвавою.

«Зараз можна частину прочитати в коментарях, що в Донецьку чисто і акуратно. Це правда. Просто смітити нікому», - гірко зазначає колишній Казанський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: