Чи поїдете ви зустрічати Саакашвілі на кордон? Опитування

Чи поїдете ви зустрічати Саакашвілі на кордон? Опитування
Михайло Саакашвілі

Екс-губернатор Одещини хоче повернутися до України. Чи чекаєте ви на нього?

Колишній глава Одеської обладміністрації, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, якого позбавили українського громадянства, готується повернутися в Україну. Вчора він заявив, що перетне кордон  з Польщі 10 вересня через пункт Краковець.

Саакашвілі також повідомив, що міг би легко отримати громадянство США чи будь-якої країни Європи. Але має намір повернутися саме до України, де його, впевнений Саакашвілі, чекає багато людей.

У свою чергу Державна прикордонна служба заявила, що має намір не пропустити Саакашвілі на територію України в разі його спроб приїхати до нашої держави.

Як відомо, 26 липня у ЗМІ з'явилась інформація про позбавлення Саакашвілі українського громадянства. За кілька днів, 1 серпня, був оприлюдений указ президента Петра Порошенка про позбавлення українського громадянства Саакашвілі. Документ №196/2017 був підписаний 26 липня.

Саакашвілі заявив, що буде через суд намагатися повернути собі громадянство України і хотів би бути присутнім на судовому процесі.

Чи збираєтесь ви зустрічати Саакашвілі на кордоні та підтримати його у спробі потрапити на територію нашої держави? Оберіть один з варіантів, запропонованих в опитуванні:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: