Чи вірите ви в план «Шатун»? Опитування

Чи вірите ви в план «Шатун»? Опитування

За даними українських спецслужб, РФ почне з організації «тарифних» протестів, що «переростуть» в блокування урядових структур

З 15-го по 25 листопада Росія планує провести спецоперацію «Шатун» з метою внутрішньої дестабілізації ситуації в Україні і проведення дострокових парламентських виборів, заявив начальник департаменту СБУ Анатолій Дублик.

У відомстві стверджують, що у них є відповідні документи. Цю інформацію підтверджує у тому числі листування, вилучене з поштової скриньки радника президента РФ Владислава Суркова. Операція включає в себе проведення масових акцій протестів по Україні для дискредитації органів державної влади і організації дострокових парламентських виборів. Такі вибори потрібні РФ для збільшення проросійських сил в парламенті для зриву процесу євроінтеграції України.

14 листопада Національна поліція України та Національна гвардія перейшли на посилений режим роботи у зв'язку із високою терористичною загрозою. 15 листопада у Києві через підвищений рівень терористичної загрози планується перекриття центральної вулиці - Хрещатика.

В СБУ розповіли, що старт російської операції заплановано на 15 листопада зі всеукраїнської акції протесту банківських вкладників.Надалі з 17 листопада основний акцент протестних акцій зміщуватиметься на питання підвищення тарифів. «Процес має перерости в блокування урядових структур, розширення претензій та вимог до влади. За задумом російських кураторів, акціям протесту планується створити видимість масової підтримки», – наголосив начальник департаменту СБУ Анатолій Дублик.

Власне ставлення до плану «Шатун» можна висловити в опитуванні:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: